“Po vjen fundi”, Mevlani dhe Ledjana marrin vendimin e papritur në “Përputhen”

Gjatë puntatës së fundit të “Përputhen”, Ledjana dhe Mevlani kanë zbuluar se do të largohen nga emisioni. Ledjana edhe më herët e ka shprehur që kamerat ndikojnë tek ajo dhe ata të dy duan ta vazhdojnë jashtë historinë e tyre të dashurisë.

Mevlani: Tani besoj se po vjen fundi. Ta shtyjmë edhe pak dhe pastaj njohja të vazhdojë jashtë sepse edhe Ledjana e ka përmendur shpesh që i ka problem kamerat. Jemi lodhur me këtë pjesë. Pse jo, jashtë mund të jetë më mirë. Ledjana: Mendoj që është diçka më e mirë sepse nuk do kemi presionin e kamerave, do jemi vetëm ne. Arjan Konomi: Nuk do keni as presionin e hormoneve se vajtët kaq muaj.

Shiko tv shqip

Related Posts