Pozicioni i uljes tregon se çfarë personaliteti keni

Sipas psikologëve që studiojnë gjuhën e trupit, pozicioni i preferuar i të ulurit tregon shumë rreth qëllimeve të njerëzve. Çështja është se ne e bëjmë këtë në mënyrë të pandërgjegjshme, dhe për shkak të kësaj, përmes nënvetëdijes sonë, shfaqen instinktet tona të fshehta dhe dëshirat.
Zbuloni më poshtë personalitetin tuaj duke gjetur veten në imazhin e sipërm:

Pozicioni A Ndonjëherë njerëzit preferojnë të ulen në këtë pozicion sikur duan të udhëheqin veten nga parimi: Nëse unë mbuloj kokën me një batanije, përbindëshi do të shkojë larg! Ata besojnë se çështja do të zgjidhet vetë . Ndonjëherë, një qasje e tillë funksionon dhe njerëzit janë të lumtur, por ndonjëherë jo. Është mjaft e lehtë të komunikosh me njerëz të tillë, ata nuk janë të mërzitshëm. Këta njerëz janë shumë kreativë, simpatikë, dhe pak fëminorë.

Pozicioni B Këta njerëz që ulen në këtë pozicion janë ëndërrimtarë. Ata kanë një imagjinatë të madhe dhe duan të ëndërrojnë. Njerëzit i quajnë ata “shpirti i skuadrës, ose kompania”. Ata kurrë nuk janë të mërzitshëm pasi shpesh gjenerojnë ide të reja, dhe nganjëherë të mahnitshme. Ata duan të udhëtojnë dhe të gjejnë miq të rinj. Janë njerëz që me padurim do të presin për të hënën ose Vitin e Ri për të filluar një faqe të re në jetën e tyre, pasi çdo gjë mund të fillojë në atë çast, pa u menduar për të. Ata shpejt do të ndryshojnë pamjen e tyre, partner, biznes, qytet, dhe madje edhe një shtet – e gjithë kjo është plotësisht normale për ta.

Pozicioni C Këta njerëz e dinë se çfarë është rehatia. Ato mund të shpenzojnë shumë kohë në zgjedhjen e parfumit të duhur ose kremit. Marrëdhënia e tyre në drejtim të rrobave mund të jetë shumë e komplikuar, pra, ata janë shumë tekanjoze. Janë të rrethuar shpesh me një të ashtuquajtur “kaos”. Dobësia kryesore e këtyre njerëzve është paaftësia për t’u përqëndruar në diçka të veçantë, dhe nuk mund të përqendrohen për një periudhë më të gjatë kohore. Për më tepër, ata dalin shpesh herë jashtë teme.

Pozicioni D Ata që ulen në këtë pozicion nuk duan të jenë vonë, dhe nuk duan që të tjerët të jetë vonë, gjithashtu. Janë të zgjuar, inteligjentë, të ndjeshëm, dhe besojnë se paqja e keqe, është më e mirë se një grindje e mirë. Këta njerëz ndihen të parehatshëm, nëse dikush tregon ndjenjat e tyre në një vend publik (nëse është një puthje pasionante apo një grindje e bashkëshortëve). Ky person është i hapur, i drejtpërdrejtë, dhe ndoshta pak I pafytyrë. Për më tepër, ai ose ajo është shumë i zoti nga natyra.

Pozicioni E Këta njerëz nuk nxitojnë dhe nëse ata hyjnë në një martesë nuk do të nxitojnë për të krijuar një familje, para se të fitojnë arsimim dhe të krijojnë një karrierë, pasi besojnë se çdo gjë ka kohën e vet. Ata karakterizohen si kokëfortë dhe nguten drejt qëllimit të jetës. Ambiciet janë inkurajime kryesore për këta njerëz, pamja e tyre është shumë e rëndësishme për ta dhe askush nuk e di se çfarë do të bëjnë për të ruajtur formën e përsosur. Ka një pasiguri të vogël diku thellë në shpirtin e tyre, dhe shpesh pranojnë kritika (edhe miqësore dhe konstruktive) dhe kundërshtime.

Shiko tv shqip

Related Posts