Produksioni e bën ‘horë’ Fifin, e jep ‘live’ duke u larë komplet e zhvęshur(FOTO)

Shpeshherë disa nga banorët e Big Brother po harrojnë që janë në transmetim live gjatë gjithë kohës.

Kështu së fundmi ka ndodhur me Fifin dhe Beniadën, ku të dyja banorët po lahen para spekaklit sonte, shkruan Gazeta Online Reporteri.net.

Por, ndryshe nga një pjesë e banorëve, Fifi dhe Beniada ka zgjedhur të lahen tërësisht të zhv.eshura, ku dhe kamera ka fokusuar gjo.ksin e dy VIP-ave.

Theksojmë se në fillim të kësaj aventure, Fifi vendoste peshqirë të shumtë, por që ajo mori një pe.nalizim nga Big Brother që mos t’i vendoste më./Reporteri.net/

Shiko tv shqip

Related Posts