Produktet që nuk duhet ti fusni kurrë në frigorifer

Disa produkte ushqimore duhet të mbahen në frigorifer pasi ose do të myken ose do të prishen shumë shpejt, veçanërisht në nxehtësinë e verës.

Por ka disa artikuj që nuk kanë nevojë të mbahen të ftohta fare – duke përfshirë disa sende ushqimore që shumë njerëz i mbajnë në mënyrë të panevojshme në frigorifer.

Nga pjeprat tek domate, Instituti i Mirmbajtjes (GHI) ka përcaktuar ushqimet që ju nuk keni nevojë për ti ruajtur në temperatura të ftohta, shkruan DailyMail

Dhe nëse e keni mbajtur kafen në frigorifer, atëherë është koha për ta nxjerrë jashtë dhe ta vendosni përsëri në dollap. Disa nga këto produkte janë: avokado, kafe, hudhra, pjeper, domatet, buka, keku dhe qepët.

Shiko tv shqip

Related Posts