Prokuroria e konfirmon, tre të arrestuarit për vrasjen e trefishtë në Gllogjan dërgohen në ndalim

Kryeprokurori i Pejës, Agim Kurmehaj ka njoftuar për arrestimin e tre personave për vra.sjen e trefishtë në Gllogjan.

“Janë arrestuar tre persona të dyshuar për vrasjen në Gllogjan, me dyshimin për vra.sje të rëndë. Të njëjtit janë ndaluar dhe po përgatitet kërkesa për caktimin e masës së sigurisë.

Nuk mund të japim informata të tjera. Edhe pas arrestimit të tyre për ndërmarrjen e të gjitha veprimeve për ndriçimin e këtij rasti. Nuk do të ketë as pyetje”, tha Kurmehaj.

Shiko tv shqip

Related Posts