Protesta për Teatrin! Basha përballet me surprizën e pakëndshme sapo i bashkohet turmës

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, u prit me thirrje “Basha, ik” në protestën e sotme për Teatrin Kombëtar. Gjithashtu, pati edhe një konfrontim mes protestuesve.

Ishte ndërhyrja e regjisorit Robert Budina ajo që qetësoi situatën.

“Të gjitha palët politike kanë të drejtën të gjejnë mënyrat se si mund t’i shërbejnë Shqipërisë. Nuk ia kemi mbyllur asnjeriu derën e Teatrit dhe nuk ia kemi refuzuar të drejtën për të shprehur mendimet e veta.

Këtu do të flasin mbrojtësit e teatrit, ndaj kemi bërë listën vetë se kush do të flasë, për të eleminuar keqkuptimet”, tha Budina.

Shiko tv shqip

Related Posts