Protesta studentore, ja çfarë do të ndodhë nesër

Studentët nuk tërhiqen nga protesta e tyre deri në plotësimin e 8 pikave të vendosura prej ditësh si kusht për Edi Ramën.

Studentët prej 14 ditësh vazhdojnë me këmbëngulje protestat e tyre para dritares së Edi Rama.

LEXO EDHE:
Gazeta e njohur zvicerane/ Protestat studentore, shqetësimi është në tjetër vend
Edhe gjatë ditës së nesërme studentët do të vazhdojnë të protestojnë.

Ata do të mblidhen nëpër fakultete dhe më pas do të protestojnë tek kryeministria.

Shiko tv shqip

Related Posts