PS rrëmben fitoren e parë para zgjedhjeve të 25 prillit, zbulohet vendimi i KAS

Anëtarët e Ankimimeve dhe Sanksioneve vendosën ditën e sotme të pranojnë argumentet e përfaqësuesit ligjor se Bashkia e Tiranës me në krye Erion Veliajn kanë nisur raportimin e të dhënave në faqen e KQZ-së. Gjithashtu se shtëpitë e inspektuara janë buxhetuar para 24 dhjetorit të vitit të kaluar, datë kjo kur ka hyrë në fuqi ligji për buxhetime të tilla.

Sakaq, LSI ka pësuar disfatë krah Erion Veliaj pasi akuza e tyre është hedhur poshtë dhe kryetarit të Bashkisë i është anuluar gjoba për vizitat në shtëpitë e familjave që kanë mbetur të dëmtuar nga tërmeti. Gjobë kjo e vendosur nga KQZ pas denoncimit të LSI-së. Kjo bën që Partia Socialiste t’ja hedhë paq dhe të korrë fitoren e parë zyrate para zgjedhjeve të 25 prillit duke dalë faqebardhë nga kjo çështje.

Shiko tv shqip

Related Posts