Rama: Pensionistët duhet të zgjedhin mes Luljeta Bozos dhe Sali Berishës

Kryetari i socialistëve Edi Rama, në komentet që ka dhënë lidhur me emrat e kandidatëve për zgjedhjet e 25 Prillit, ka bërë një krahasim mes mundëisve që ofron forca e tij politike dhe atyre që ofron opozita.

Rama tha nder të tjera se pensionistët në Tiranë duhet të zgjedhin mes Sali Berishës dhe Luljeta Bozos.

“Qytetarët e Tiranës kanë mundëisnë të zgjedhin mes dy pensionistëve. Luljeta Bozo dhe Sali Berisha. Kjo është e reja që sjell PD për pensionistët? Sali Berisha? Sërish përfaqësues i pensionistëve në krahun e djathtë. Natyrisht nuk kanë asnjë në moshën e pensionit përveç tij. Dhe ai të përfaqësojë pensionistët ? Për çfarë që t’i marr pensionistët të djegin palma”, tha Rama./

Shiko tv shqip

Related Posts