Rama pritet sërish me protesta

Tashmë prej kohsh takimet e Ramës nëpër qytetet e Shqipërisë janë kthyer në një përballje me të rinjtë protestues.

Kështu edhe këtë herë Kryeministri Edi Rama u shfaq në Kavalishencën e Ministrisë së Rendit në Durres.

Ama ai është pritur me protesta nga të rinjtë e FRPD të cilët i kanë dalë para me pankarta në duar.

Ata kanë shkruar se janë kundër varfërisë dhe kundër “qeverisë së drogës”

Shiko tv shqip

Related Posts