Rama s’ka as cipë as faqe/ Shqiptarët kanë vite pa ujë: Ai pi ujin më të shtrenjtë në botë

Kur kryeministri bujt në një studio televizive i pari futet qeni anti eks plo ziv, i dyti qeni antit error dhe më pas o ficerët e ga rdës kontrollojnë çdo sk utë për sigurinë e tij. Me qe ntë e Ga rd ës së Republikës fu tet edhe drejtori i marrëdhënieve me mediat Endri Fuga i cili kuron dhe kujdeset për daljet publike të Edi Ramës.

Por ndoshta Fuga i dall disur nga sk andali i darkës sē sh trenjtë me mishin e Nusretit në Dubai duket sikur qëllimisht gr emisi edhe vetë Edi Ramën në gropën e sallta neteve të shtrenjta të pusht etarëve. Gjatë gjithë kohës televizive pardje në programin e Eni Vasilit (jo Eni Çobanit) Edi Rama mbante pranë vetes dhe pinte ujë Fi ji, një nga 10 ujërat mineralë më të shtrenjtë në botë.

Për të ardhur deri në Tiranë, një shishe uji Fiji bën 16 mijë e 600 kilometra rrugë nga ishujt jugorë të Oqeanit Paqësor deri në Ballkan. Ndërkohë unë sapo përfundova një vëshgim sipërfaqësor në marketet e kryeqytetit dhe gjeta sa kushton ky ujë, 2200-3200 lekë…

Shiko tv shqip

Related Posts