Reshjet e para të dëborës në Shqipëri dhe Kosovë

Dita e sotme karakterizohet nga temperaturat e ulëta dhe një erë e fortë në të gjithë vendin.

Mirëpo, nëse keni menduar që ende jemi në shtator, e keni gabim pavarësisht ditëve me diell që kanë mbajtur deri tani.

Kështu, bora e parë ka nisur në qarkun e Korçës dhe fshati turistik i Dardhës ka nisur të zbardhet.

Ndërsa në Kosovë, vendi po ashtu turistik siç janë Korça dhe Brezovica “janë zgjuar” të zbardhura.

Kjo është bora e parë për këtë dimër, i cili u duk që nuk do vinte edhe për disa ditë të tjera.

Shiko tv shqip

Related Posts