Revoltat dhe dorëheqjet te Alternativa e Gashit nuk kanë të ndalur

Pas disa dorëheqjeve që kanë ndodhur në partinë e Afrim Gashit Alternativa, sot pasoi edhe dorëheqja e radhës e kryetares së forumit të gruas Medija Ibishi Demiri sebashku me kryesinë të deges Tetovë .

Më poshtju paraqesim dorëheqjen:

Shiko tv shqip

Related Posts