Ristani rrëfen ‘pabesinë’ e Grida Dumës brenda PD: Arriviste që mblidhte vota kundra meje

Ish-Sekretari i Përgjithshëm i Partisë Demokratike Arben Ristani është i ftuar mbrëmjen e sotme në “PolitikOn” ku ka deklaruar se Grida Duma ka mbledhur vota kundër tij, edhe pse kanë rënë dakord për të mos bërë fushatë kundër njëri-tjetrit.

“Unë isha kandidat në njësinë 9 në Tiranë kandidat.

Në mënyrë demokratike kishim rënë dakord se nuk do të bënim fushatë kundër njëri-tjetrit, madje nën shkruam edhe një deklaratë bashkëpunimi dhe jo fushate kundër.

Ajo që ndodhi është se zonja Grida Duma u përpoq që të mblidhe vota kundër meje në mënyrë të padrejtë dhe anti bazë ligjore.

Kjo ishte një pabesi se ishte kundër statusit që kishim nënshkruar”, u shpreh ai.

Shiko tv shqip

Related Posts