I riu i ndryshon jetën të pastrehut, shihni transformimin e pabesueshëm (FOTO-LAJM)

Një njeri i pastrehë pësoi një transformim të pabesueshëm falë ndihmës që i dha një i huaj të cilit i erdhi keq për të.

Luis Xavier del Rosario, 18 vjeç nga Sidney tha Daily Mail Australia tha se ai ishte në autobuz ur papritur pa të pastrehun e quajtur Ian duke lypur në trotuarin pranë ndërtesës së Mbretëreshës Victoria, përcjell albeu.com

“Më erdhi shumë keq për të, ai ishte ul në karton dhe ishte i vetëm,” tha z. Del Rosario.

Del Rosario, një student australian i Jugut, tha se u ul me Ian i cili jeton në rrugë për gjashtë vjet dhe e pyeti nëse mund ta ndryshonte jetën e tij.

“Ai në fillim u duk skeptik, por shpejt u ngrit dhe më besoi plotësisht”, tha ai.

I riu tha se Ian tha se ishte “i frikësuar”.

Në një mision për të filluar një jetë të re, ata shkuan për të blerë disa veshje të reja, që Ian të hiqte rrobat që kishte veshur për muaj të tërë.

Pas një dshi të mirë, 52-vjeçari veshi rrobat e reja dhe z. Del Rosario ta çonte atë në një berber i cili i ndryshoi krejtësisht pamjen.

“Ian kishte vuajtur gjithë jetën e tij sepse nuk ishte arsimuar dhe familja e kishte braktisur”, tha zoti del Rosario për Daily Mail Australia

Shiko tv shqip

Related Posts

Add Comment