Rrëzohet rrapi shekullor, bllokon rrugën dhe shkatërron makinat e parkuara

Një ngjarje e pazakontë është regjistruar në Fier këtë mengjes. Një pëmë e madhe është rrezuardhe ka bllokuar rrugën.

Si pasojë e kësaj ngjarjeje nje makinë që ishte parkuar ne ‘hije të rrapit’ është palosur nga pesha e këtij të fundit.

Rrapi ka rene gjajtë orëve të natës dhe ka bllokuar rrugën. Ndërkohë mësohet se janë dëmtuar tre makina. Një nga mjete ka pësuar dëme serioze.

Policia e zjarrfiksit janë në vendgjarje për lirimin e ketij aksi rrugor.

Shiko tv shqip

Related Posts