Rriten shpresat…rrezet e diellit mund ta vrasin koronavirusin brenda 30 minutave

Rrezet e diellit mund ta vrasin koronavirusin brenda 30 minutave.

Rrezet e diellit mund ta vrasin koronavirusin brenda 30 minutave.

Ky është përfundimi i një studimi amerikan, i cili vjen në prag të rritjes së temperaturave në Evropë dhe stinës së verës

Virologët kanë zbuluar se rrezet e fuqishme ultravjollcë mund të shkatërrojnë për gjysmë ore 90% të Covid-19

Shiko tv shqip

Related Posts