Rrjetet sociale të mbushura me fotografi kreative të ikjes së Gruevskit (FOTO)

Rrjetet sociale janë të mbushura me fotografi kreative të ikjes së Gruevskit. Pas dështimit të sistemit dhe ikjes së Gruevskit qytetarët shprehin mllefin e tyre, duke u tallur me fotografi super-kreative në rrjet!

Shiko tv shqip

Related Posts