Rrjeti shpërthen me ‘meme’ për lejet e daljeve me kategori

Nuk mbarojnë memet në rrjetet sociale që ironizojnë me vendimet e kryeministrit Edi Rama, për të lejuar “thyerjen” e karantinës grupmoshave të ndryshme në ditë të ndryshme.

Dje ishte rradha e pensionistëve për të gëzuar disa orë liri, ndërsa sot ajo e nënave me fëmijë të vegjël.

Por vendimet e qeverisë, teksa kanë gëzuar disa, kanë mërzitur disa grupmosha dhe gjini të tjera.

“Po burrat kur do të dalin?”, është një prej pyetjeve që qarkullon shumë në rrjet dhe një “shkaqeve” për kaq shumë meme.

Shiko tv shqip

Related Posts