Sapo mori vendimin e gjykatës, 28-vjeçari me vrap ikën nga salla e gjyqit dhe s’e kap askush, shikoni pamjet (VIDEO)

Pasi ka marrë vendimin e dhënë nga gjykata në sallën e Gjyqit, Mikel Kasaj ka kërcyer mbi tavolinën e të pandehurit, duke u larguar nga dera e gjyqtarit dhe jo dera kryesore e sallës.

Nga pamjet duket se policët shoqërues të burgut e ndjekin menjëherë, por Mikeli është “zhdukur” nëpër korridoret e gjykatës, dhe ka dalë menjëherë përjashta./TCH

Shiko tv shqip

Related Posts