Seks dhe luks i paparë. Futuni brenda bordellos më të madhe në Evropë! (FOTO-LAJM)

Këto foto janë shprepur në shtëpinë publike ‘Pascha’ në Gjermani.

Për momentin, kjo bordello mban rekord në Evropë sa i takon madhësisë. Luksi dhe femrat në këtë shtëpi publike janë të panumërta.

Mjafton për të ecur në koridoret e ndërtesës dhe vendos se cila të pëlqen.

Shtëpia publike u hap në janar 1972 në Hornstraße, nën emrin “Qendra Eros”. Ishte shtepia e parë publike elitare në Evropës. Qyteti i Këlnit donte të eliminonte rrethin e dritës së kuqe “Kleine Brinkgasse” në qendër të qytetit dhe lëshoi një licencë për të ndërtuar një bordel të ri në tokën në pronësi të qytetit në periferi të qytetit.

Prostitutat paditën kundër mbylljes së zonës Kleine Brinkgasse dhe humbën përfundimisht. Në vitin 1995, pronari i Qendrës Eros u ndërrua pas përmbarimit dhe u prezantua emri i ri “Pascha”.

Shikoni fotot më mirë…

Shiko tv shqip

Related Posts

Add Comment