Serbi nga Mali i Zi: Edhe pse nuk i dua shqiptarët,duhet pranuar se ata nuk shiten lehtë !

Fitorja e shqiptarëve në Tuz tashmë ka filluar të festohet anë e mbanë ku ka shqiptar.

E kjo fitore e shqiptarëve ndoshta nuk do t’ishte e mundur po që se partitë shqiptare në Tuz mos të bashkoheshin për fitore.

E ky shkak duket se e ka prekur një serb nga Mali i Zi, i cila në një koment tek portali malazez “Vijesti” ai tha se:

“Edhe pse nuk i pëlqej shqiptarët, duhet ta pranoj se janë më të mirë se ne serbët e malazezët. Ata nuk blihen lehtë si ne. Të gjithë ia dhanë votën vetëm shqiptarëve”, ishte komenti i këtij personi.

Ndryshe, sot pas përfundimit të zgjedhjeve në Tuz bindja për fitore është shumë e madhe dhe festa atje tashmë ka filluar.

Shiko tv shqip

Related Posts