Shembet godina e Drejtorisë së Shëndetit Publik në Durrës dhe pallati në Lezhë, IKMT publikon pamjet (VIDEO)

Inspektorati i Mbrojtjes së Territorit ka nisur aksionin në Lezhë dhe Durrës për shembjen e ndërtesave të cilat u dëmtuan nga tërmeti i 26 nëntorit.

Në Durrës sot IKM ka shembur godinën e Drejtorisë së Shëndetit Publik e cila është dëmtuar nga tërmeti.

Pas dëmeve nga tërmeti, punonjësit e kësaj drejtorie janë zhvendosur në godinën e Inspektoratit Shëndetësor ku kryen aktivitetin e tij prej më shumë se 7 muaj

Kurse në Lezhë është shembur pallati nr. 88 në lagjen “Skëndërbeg”, ku objekti do të rindërtohet nga e para.

VIDEO:

Shiko tv shqip

Related Posts