Shihni me çfarë ‘zëvendësohet’ statuja e Skënderbeut në qendër Tiranës

Daljet e tij të shpeshta në portale dhe në teleizon e kanë bërë kthyer në një shënjestër për ironizim në rrjete rrjetet sociale, Erion Veliajn. Së fundi, në këto rrjete qarkullon një fotomotazh i tij me biçikletë që ka zëvendësur statujën e Skëndërbeut në qendër të Tiranës.

Shtysa për këtë fotomontazh është marrë nga lajmi që bëri ‘bujë’ në media dhe në portale ku Erion Veliaj shkoi në kryesinë e kuvendit me biçikletë, lajm që zyra e tij e shtypit u kujdes që të reklamohej gati si një zbritje në hënë.

Shiko tv shqip

Related Posts

Add Comment