Shumë shpejt do të ketë një denoncim të fortë”, analisti i njohur lëshon paralajmërimin e papritur, ndërhyn menjëherë Fevziu

Analisti Lorenc Vangjeli paralajmëroi mbrëmjen e djeshme se shumë shpejt do të bëhet publik denoncimi i një afere të madhe korruptivve.

Lorenc Vangjeli: Do kesh një denoncim shumë të madh, bëhet fjalë për impiantin e ujërave të zeza të Tiranës. Nëse merr rrugën e Kombinatit.

Blendi Fevziu: Po ti e ke denoncimin aty?

Lorenc Vangjeli: Po unë të paralajmëroj sipas zakonit.

Monika Kryemadhi: Damian Gjiknuri e ka bërë nja shtatë herë.

Blendi Fevziu: Le të vijë është i mirëpritur.

Lorenc Vangjeli: Janë disa dhjetëra milionë Euro kredi të qeverisë japoneze që me to ka ndodhur një gjë shumë e çuditshme.

Blendi Fevziu: Kanë avulluar.

Lorenc Vangjeli: Janë paguar mbi 95% e parave të projektit dhe në terren janë rreth 40% të zbatuar.

Monika Kryemadhi: Në burg të shkojnë të gjithë kush e ka bërë këtë gjë.

Shiko tv shqip

Related Posts