SI E KONVERTOI ÇILJETA NËNËN NGA ORTODOKSE NË MYSLIMANE

Çiljeta Xhilaga është një nga personazhet e famshëm të skenës shqiptare që e kanë agjëruar muajin e Ramazanit.

Madje, disa ditë më parë, gjegjësisht në Natën e Kadrit, ajo u ka bërë thirrje të rinjve që të luteshin te Zoti, transmeton Top Channel.

Por, mision për Çiljetën, ishte edhe ta konvertonte nënën e saj, nga ortodokse në myslimane.

Këtë, ajo e ka treguar gjatë pjesëmarrjes në emisionin “E Diell”.

Ajo ka rrëfyer se i ka kërkuar të ëmës të thotë shehadetin, (deklarimi i fesë islame) dhe ajo e ka thënë këtë gjë.

Njëherësh, këngëtarja tregoi se janë falur së bashku me nënën.

“I thash mamit, thuaj shehadetin.

E tha ajo.

I thash tani të bëra myslimane.

E kam ulur dhe mamin në sexhde, është falur me mua”, ka thënë Çiljeta.

Shiko tv shqip

Related Posts