Si është ajo si vjehrrë? Valbona Selimllari flet për marrëdhënien me të dashurën e djalit

Valbona Selimllari erdhi shumë ndryshe sot në emisionin “N’fermë”. Veçse u përshtat me ambientin ‘country’ në veshje, Valbonën e pamë edhe të drejtojë zetorin dhe të bëjë punë fshati. Mund të na e kishte marrë mendja se edhe me flokët e çrregullt, xhinse dhe këmishë me kuadrate, ajo do të dukej po aq bukur sa me fustanet e gjatë e gjithë sharm me të cilët shfaqet zakonisht në televizion.

Kjo intervistë na tregoi edhe një anë të panjohur të Valbonës, e cila foli për marrëdhënien që ka me fëmijët dhe me të dashurën e djalit të madh, Denit. Ajo rrëfeu se është munduar të gjejë balancën mes të qenit shoqe dhe nënë me tre fëmijët e saj. Ndërsa tani ka filluar të provojë edhe ndjesinë e të qenit vjehrrë.

Shiko tv shqip

Related Posts