SKANDALOZE gazetari anti shqiptar thotë se tra*gjedia ka edhe anë pozitive!

Gazetari kontravers Milenko Nedelkovski në profilin e tij në Facebook ka ironizuar me tragj*edinë e ndodhur sot në mëngjes. ku 46 persona ndërruan jetë. Ai në Facebook ka publikuar emrat e personave që humbën jetën dhe ka cituar një deklaratë të Zoran Zaevit duke ironnizuar dhe duke thënë se “tragjedia do të ketë ndikim pozitiv në marrëdhëniet në mes Maqedonisë dhe Bullgarisë”. Qytetarë të shumtë i kanë reaguar Nedellkovskit duke e quajtur këtë si provokim.

Shiko tv shqip

Related Posts