Studentët demaskojnë pedagogen që po tenton ti përçajë tek Ekonomiku

Studentët e Ekonomikut kanë bërë mbledhje sot dhe aty është shfaqur edhe pedagogia Mimoza Manxhari.

Ajo është dërguar me urdhër nga qeveria për t’u mbushur mendjen studentëve që të tërhiqen nga protesta, por ata nuk kanë rënë pre e asaj madje kanë filluar edhe ta gozhdojnë.

Shiko tv shqip

Related Posts