Studenti kërkesë të veçantë Edi Ramës

Që prej orëve të para të ditës së djeshme kanë vërshuar urimet në rrjetet sociale, por jo vetëm.

Nga urime të personalizuara dhe deri tek ato të përgjithësuara, kutitë e mesazheve janë bllokuar ditën e sotme.

Megjithatë, ka edhe mesazhe pikante.

Një student ka vendosur t’i shkruajë Edi Ramës.

Si fillim, ai e ka uruar për Vitin e Ri, ndërsa më pas i ka parashtruar dhe kërkesën.

‘Një gjë do të kërkoja. Bëjua rrogat gazetarëve nga 1 mijë euro, që mos ikin nga Shqipëria’, i shkruan studenti.

Shiko tv shqip

Related Posts