Studentja, Ramës: Po apo jo, lëri llafet

Edi Rama është përballur sot me kundërshtime të mëdha në Vlorë.

Studentët e kanë pritur me protesta, e kanë kundërshtuar fuqimisht në sallë dhe e kanë përcjellë me protesta.

Por video e mëposhtme e kësaj vajze që i thotë Ramës: ‘Do plotësosh kushtet apo jo’, është një tjetër moment tensioni me të cilin Edi Rama është përballur sot.

Ndiqni pamjet:

Shiko tv shqip

Related Posts