STUDIMI/PFIZER DHE MODERNA JANË 90% EFEKTIVE KUR MERR TË DY DOZAT

Në vaksinimin me dy doza, Pfizer dhe Moderna janë 90% të efektshme në parandalimin e infeksioneve, përfshirë ato pa simptoma.

Sipas një raporti nga Qendrat Amerikane për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve, thuhet se vaksinat sigurojnë një mbrojte efektive.

Drejtori i CDC, Dr. Rochelle Walensky tha se ky studim është inkurajues sepse tregojnë rëndësinë e marrjes së dy dozave të rekomanduara të vaksinës në mënyrë që të keni një nivel më të lartë mbrojtjeje kundër Covid-19.

Shiko tv shqip

Related Posts