Tani mund t’i lexoni mesazhet e WhatsApp edhe pasi fshihen

WhatsApp është një ndër aplikacionet më të përdorura nga qytetarët në të gjithë botën. Së fundmi, ai na krijoi mundësinë që të fshijmë mesazhet që i dërgojmë gabim. Kështu as personi tjetër nuk mund ta shohë, nëpërmjet klikimit të “delete from everyone”.

Por së fundmi një truk i ri ka dalë në dritë, që na lejon të zbulojmë se çka dashur të na shkuajë personi tjetër.

Më poshtë po ju tregojmë mënyrën se si funksionon rigjetja e një mesazhi të fshirë.

Ju tashmë e keni fshirë mesazhin, por përdoruesit e telefonave Android mund të lexojnë mesazhet e fshira përmes një aplikacioni.

Edhe përdoruesit e iPhone, gjithashtu e kanë të mundur t’i shohin, por përmes një procedure më të komplikuar.

Telefoni juaj i rezervon mesazhet tuaja në WhatsApp, si standarde.

Kështu ç’instalojeni WhatsApp dhe instalojeni atë përsëri.

Më pas zgjidhni opsionin backup, për të rikthyer mesazhet e fshira.

Shiko tv shqip

Related Posts