Tayna i kërkon bashkëpunim , Agron Llakaj i kthen përgjigjen që nuk pritej

Agron Llakaj është një ndër aktorët më të dashur të humorit me rolet e tij.

Prej vitesh në skenë Llakaj na ka dhuruar plot role me humor dhe të qeshura.

I ftuar së fundmi në emisionin “3shat” aktori pyetet gjatë intervistës nga Donald Veshaj: “Të ka shkruar ndonjëherë Tayna për ndonjë bashkëpunim?“.

Në përgjigjen e dhënë aktori Agron Llakaj ka befasuar të gjithë.

“Më ka shkruar, por i thashë jo”, u shpreh Llakaj.

Shiko tv shqip

Related Posts