Të martohesh e zhveshur (FOTO)

“Nuk do ju lë kurrë për Muggy Mike”

Bukuroshja dhe aktorja Jessica Shears është zhveshur për tu martuar po ashtu me të zhveshurin Dom Lever dhe atë live në televizion.

Të dy kanë luajtur në “Love Island”, por më parë ishte thënë se Jessica ishte intime me Muggy Mike, por ajo ka thënë se asnjëherë dhe në asnjë formë nuk do ta tradhtojë të dashurin, tashmë burrin Dom Lever.

E Jess beqarisë i dha fund duke “ndërruar unazat” me të fejuarin Dom gjatë Ditës së Shën Valentinit në emisionin e njohur “Good Morning Britain”.

Çifti ishin zhveshur duke lënë vetëm të brendshmet e tyre derisa u paraqiten në ceremoninë e martesës para prezantuesit Richard Arnold, i cili edhe e kurorëzojë këtë martesë.

Shiko tv shqip

Related Posts

Add Comment