Të qara fëmijësh, një grua humb ndjenjat! Çfarë po ndodh në Laknas (VIDEO)

Banorët përplasen me Policinë në Laknas pasi nuk lejojnë ndërtimin e thertores në zonën e pyllëzuar.

Gjatë përplasjes së grua ka humbur jetën dhe ndërkohë disa fëmijë shpërthyen në të qara.

“Ne jemi në vendin tonë, kemi mbrojtur pyllin për 50 vite. Ne po na mbytin, do na bëjnë stallë derrash. Ne shkuam te bashkia na dhanë një muaj afat. Këtu na vijnë këta këlyshë këtu dhe do përfundojmë edhe në spitale.”, u shpreh një banore.  

Foto nga përplasjet me Policinë:1 / 3

Tensione në Laknas. Mëngjesin e sotëm një firmë private ka shkuar për të prerë pyjet tek “Plepat e Brukës”, në Laknas, ku pritet të ndërtohen thertore.Të gjithë banorët kanë dalë në rrugë dhe po refuzojnë këtë masakër mjedisore.

Shiko tv shqip

Related Posts