‘Top Channel’ i realizon këngëtares Valbona Mema ëndrrën e saj të fëmijërisë

Këngëtarja Valbona Mema ishte e ftuar mbrëmjen e djeshme në emisionin “Shiko Kush LUAN”.

Skuadra e emisionit kishte menduar që për këngëtaren të plotësonte një ëndërr të fëmijërisë së saj.

Ëndrra e saj ka qenë që të bëhej police dhe nuk kishte si mos “shndërrohej” në një police mjaft seksi në “Shiko Kush LUAN”.

Mema u kthye në një police tepër të bukur e fisnike dhe kishte për detyrë të jepte disa dënime ndaj pjesëtarëve të skuadrës kundërshtare.

E gjithë situata e krijuar shkaktoi të qeshura e kënaqësi për të gjithë të pranishmit në skenë.

Shiko tv shqip

Related Posts