Tregon Mjeku i njohur po ndodh dicka e mire në shumë vende të botës

Mjeku i njohur epidemiolog, IlirAlimehmeti ka sjelle nje tjeter lajm opttimist rreth ecurisë së ko vi d, në mbarë botën,Edhe OBSH-ja jep për herë të parë një lajm inkurajues duke treguar ngadalësimin në nivel botëror me 5% më pak infe’ ktime dhe 12% më pak vdekje në javën e fundit në krahasim me javën paraardhëse.

Kujdes,pasi ky ngadalësim nuk vlenë për shtetet si Shqipëria që nuk e kaluan valeen e parë, për shkak të mbylljes sëplote dhe shumë të shpejtë.

Po e kalojnë në këtë periudhë situatën e valees së parë që, megjithatë, edhe në këto shtete është më e butë në krahasim me rezultatet që do të kishim po ta godi/teeshim nga valaa e parë në mars-prill.

Sin’jalet janë të mira nga shumë anë, edhe pak dhe ruhuni sa më shumë, sepse nuk ka trajtim më të mirë se para’ndalimi,ditorja.

Shiko tv shqip

Related Posts