Trump do ta marrë vendimin nëse do të sulmojë brenda 24 deri 48 orë

Presidenti Trump ka thënë që nuk është I papritur vendimi për ta sulmuar ushtarakisht Sirinë, transmeton Arbresh.info.

Ai ka thënë që Brenda 24 deri në 48 orë do të merret vendimi nëse SHBA-ja do të sulmojë me ushtri apo jo.

Ai ka thënë se gjeneralët e tij do ta analizojnë situatën dhe do të veprojnë.

Herën e kaluar që SHBA-ja sulmoi Sirinë gjeneralët e tij kishin autoritet të plotë të përdornin çfarëdo mënyre për të sulmuar.

Këtë herë Presidenti Trump është I sigurt se janë përdorur armë kimike për do ta lë vendimin deri në fund të hetimeve./Arbresh.info/

Shiko tv shqip

Related Posts