Turistët shqiptarë ngecin në kanionin e Holtës, disa ambulanca shkojnë drejt vendngjarjes

Një grup turistësh shqiptarë kanë mbetur të bllokuar në kanionet e Holtës në Grashm për shkak të prurjeve të shumta të ujit si rezultat i reshjeve.

Në vendngjarje janë nisur forcat e policisë, zjarrfikësja dhe 3 autoambulanca. Deri më tani nuk raportohet të ketë ndonjë të plagosur apo lënduar.

Pritet që forcat e policisë dhe zjarrfikësja të nxjerrin pushuesit që kanë ngecur në kanion./Express

Shiko tv shqip

Related Posts