U prish dynjaja thuaj/ Gruaja 39 vjece fton në shtëpi djalin e vogël dhe e bën në krevat me të: Ka mbetur dhe shtatzënë

Një nënë 39 vjeçare thuhet se ka lindur bebe nga një djalë adoleshent me të cilin ab uzoi, si “në shtëpinë e saj ashtu dhe në një fushë.

Avokati i saj Simon Christie, tha se klientja mohon të gjitha a ku zat, ndërsa p r okurorja Martine Snowdon, shtoi se gjyqi i Campbell pritej të zgjaste katër deri në pesë ditë.

“E aku zuara lirohet me kushtin për të mos kontaktuar me asnjë nga pa di tësit”, tha pr ok urorja. Gjykatësja Louise Brandon caktoi datën e g jy qit më 9 maj 2022, duke lënë gruan në li ri me kusht dhe mbikqyrje deri atëherë.

Shiko tv shqip

Related Posts