Urime Angela Merkel feston ditelindjen, Nuk do ta besoni sa vjeç mbushi ajo

Urime Angela Merkel feston ditelindjen, Nuk do ta besoni sa vjeç mbushi ajo. Merkel tani feston 67 vjetorin dhe Gani Dreshaj, zevendes Ministri i Puneve te Jashtme ishte zyrtari i pare Kosovar qe e uroi zonjen Merkel.

Ai e ka vleresuar shume figuren e saj te dalluar duke e quajtur si nje mike te madhe te Kosoves. “Sot feston ditëlindjen e 67-të Frau Angela Merkel. Kancelarja e zonja arriti që për 15 vite në krye të kësaj detyre ta rris fuqinë ekonomike dhe po’litike të Gjermanisë në nivele më të larta globale.

Si dhe Merkel është dhe do të mbetet gjithmonë sinonim ifuqise së gruas dhe një motiv për secilën grua në të drejtën e përfaqësimit dhe punës së denj” shkruan Dreshaj në urimin e tij të vecantë.

Shiko tv shqip

Related Posts