Vdekja e nënës së re dhe vjehrrit, hapen dyert e mortit në familjen që po lutet për shëndetin e 8-vjeçarit

Janë hapur dyert e mortit në familjen Fisku në Golem, e cila humbi dy anëtarë të sot, kryefamiljarin Xhemil Fisku dhe nusen e re, Edlira Fiskun.

Teksa gratë kanë nisur vajtimin, ato edhe luten për shëndetin e fëmijës 8 vjeçar, nipit të familjes, që ndodhet i plagosur në spital dhe fatkeqësisht, mbeti sot pa nënë.

Shiko tv shqip

Related Posts

Add Comment