VIDEO: Forcat serbe në Kamenicë të Tropojës, Fatmir Haklaj i armatosur niset drejt tyre

Një video ekskluzive është publikuar në faqen e Familjes Haklaj. Ata kanë publikuar një video ku sipas tyre shihet Fatmir Haklaj i cili i mobilizon forcat e policisë dhe ato ushtarake pas marrjes së informacionit se forcat serbe kanë arritur në KAmenicë të Tropojës.

Në faqen thuhet se:

VIDEO E PA PUBLIKUARE!!Momenti kur forcat serbe futen ne tokat Shqipetare ne Kamenice te Tropojes ne pranveren e vitit 1999. Ne ate kohe pase marrjes se informacionit arrijne Forcat e Ushtarake dhe Forcat e Policise te Komisariatit Tropoje ne Kamenice te Tropojes ne Krye major Fatmir Haklaj

VIDEO: https://www.facebook.com/FatmirHaklajj/videos/437407088069277

Shiko tv shqip

Related Posts