VIDEO/ Ja si e kërcënoj Enver Hoxha Serbinë për Kosovën

Me politikën e saj të drejtë dhe korrekte Republika Popullore e Shqipërisë ka synuar kurdoherë që me të tre fqinjët që ka rreth e rrotull të rrojë në fqinjësi normale.

Nëse ndonjërës prej tyre jo për fajin tonë nuk i pëlqyeka të ketë fqinjësi normale dhe korrekte, atëherë aq po na prish, socializmi çdo ditë e më mirë lulëzon në Shqipëri.

“Serbët po nxisin hakmarrje kundër shqiptarëve, Kosova po mbuloohet me varfëri,dhe në varre,po kositet intelegjenca, Popullulli shqiptar që jeton në jugosllavi, nuk do të lejojë

Shiko tv shqip

Related Posts