VIDEO “THYEN” RRJETIN/ 3-vjeçarja e thërret priftin “ku*vë” gjatë pagëzimit

Ky është momenti që një vajzë trevjeçare vazhdimisht e quajti një prift ‘kurvë’ ndërsa po përpiqej ta pagëzonte.

Filmimi tregon prindërit e qeshur që mbajnë foshnjën Magdelana mbi fontin në një kishë në Meksikë, ndërsa një prift derdh ujë të shenjtë në kokë shkruan DailyMail.

Por ceremonia merr një kthesë për keq, ndërsa prifti fillon të shprehë fjalët tradicionale: ‘Unë ju pagëzoj në emër të djalit dhe të babait …’

Në skenat që disa interpretues të kishave, i krahasuojnë me filmin horror, “The Exorcist”, Magdelana fillon të bërtasë dhe të luftojnë, ndërsa dëgjohet disa herë duke sharë priftin.

Shiko tv shqip

Related Posts